Welkom bij
Advocatenkantoor Lynen


 

mevr. mr. B. Lynen


Welkom op de website van Advocatenkantoor Lynen. Sinds 1 januari 2006 is Birgit Lynen als advocaat gevestigd aan de Poststraat 34 te Kerkrade.

Advocatenkantoor Lynen is een algemene rechtspraktijk waar u met diverse juridische aangelegenheden terecht kunt.

Advocatenkantoor Lynen beschikt over een ruime en gedegen kennis en ervaring, opgedaan binnen de overheid en het bedrijfsleven, alsmede in de advocatuur. Bij Advocatenkantoor Lynen staat persoonlijke benadering voorop.

Verder is een eerste oriƫnterend gesprek altijd gratis. Bovendien kan een gesprek ook bij u thuis of bij u op kantoor plaatsvinden. Birgit Lynen beheerst daarnaast de Duitse taal in woord en geschrift en staat Duitstalige cliƫnten dan ook graag in hun moedertaal te woord.

Ook voor het inwinnen van advies bent u welkom bij Advocatenkantoor Lynen.

Indien mediation wordt gewenst, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Advocatenkantoor Lynen werkt samen met Tobas Mediation in Kerkade.
Rechtsgebiedenregister NOvA
Birgit Lynen heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) op de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:
  • Personen- en familierecht, waaronder:
    - Echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen;
    - Ouderschap en erkenning.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bel gerust voor het maken van een afspraak. Advocatenkantoor Lynen informeert u in een vrijblijvend gesprek graag verder.